اطلاعیه ها

برگزاری کلاس مهارتی اصول و روش های نوین پرورش انگوربه روش روسیمی و داربستی بصورت عملی(در راستای اجرای طرح یاوران تولید)

برگزاری کلاس مهارتی اصول و روش های نوین پرورش انگوربه روش روسیمی و داربستی بصورت عملی(در راستای اجرای طرح یاوران تولید)
ارسال شده: اردیبهشت 19, 1400
دسته ها: گزارش روز
نظرات: 0
نویسنده: r_kosar

کلاس مهارتی اصول و روش های نوین پرورش انگوربه روش روسیمی و داربستی بصورت عملی در محیط کار واقعی (باغات گیوی) وهمچنین سرشاخه کاری گردو،احداث باغ وعملیات کاشت به و نگهداری حرفه ای از درختان به و سایردرختان هسته دار،با همکاری شرکت گلچین کشت و اداره ترویج شهرستان کوثر آغاز شد.

کلاس مهارتی اصول و روش های نوین پرورش انگوربه روش روسیمی و داربستی بصورت عملی در محیط کار واقعی (باغات گیوی) وهمچنین سرشاخه کاری گردو،احداث باغ وعملیات کاشت به و نگهداری حرفه ای از درختان به و سایردرختان هسته دار،با همکاری شرکت گلچین کشت و اداره ترویج شهرستان کوثر(در راستای اجرای طرح یاوران تولید) آغاز شد.
به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان کوثر  با هدف ایجاد بسترهای لازم برای اشتغال مولد و پایدار جوانان، «کلاس مهارتی فوق الذکر در محیط کار واقعی یعنی باغات گیوی»  و همچنین پیشبرد اهداف طرح یاوران تولید شهرستان کوثرآغاز شد.
 این دوره پنج روزه و هرروز(۱۹الی ۲۳اردیبهشت) از ساعت ۹:۳۰صبح کلاسها با رعایت تمامی پروتکلهای بهداشتی وباحضور استاد مجرب وخبره (آقای مهندس پیرایش) شروع می شود.
 در پایان دوره گواهینامه معتبر از سوی سازمان جهاد کشاورزی استان به مهارت آموزان صادر خواهد شد.
 امروز در سالن اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان کوثر،کلاس مهارتی با حضور گرم فرماندارمحترم ومدیر جهاد کشاورزی شهرستان کوثر شروع شد در ابتدا فرماندار با خیرمقدم گویی محضر مدعوین ،اساتید ومهارت آموزان، به سطح کشت انگور به مقدار ۱۳۰ هکتار در شهرستان اشاره کردند۰
درادامه وی، به عملکرد پرورش انگور روی سیمی به مقدار ۱۲۵ تن در هکتار اشاره کرده و افزایش سه برابری عملکرد در واحد سطح (نسبت به روش سنتی و مرسوم )و متعاقب آن به درآمد حاصل از آن را بیان نمودند.
سپس ایشان،افزایش فعالیتهای مرتبط با آموزش بهره برداران و تسریع در انتقال یافته های علمی به کشاورزان وباغداران را خواستارشدند.
 آقای مهندس پیرایش (مدرس دوره) با ایراد مقدمه وبیان سرفصل عناوینی که در طول دوره آموزشی مورد بحث قرارخواهد گرفت رابصورت تئوری بیان نمودو قرارشد کلیه مطالب بصورت میدانی و عملی در باغات گیوی به فراگیران آموزش داده شود. 
 در ادامه مباحث مطرح شده به اهمیت سرشاخه کاری و پیوندگردو(با توجه به تاکید رئیس سازمان مبنی بر لزوم ترویج سرشاخه کاری گردو وتعویض تاج درختان گردو) اشاره شد.
 سرشاخه کاری درختان گردو طرحی است که به واسطه آن ضمن اصلاح و تعویض تاج درختان نامرغوب با ژنوتیپ های برتر و پرمحصول افزایش عملکرد و تولید محصول یکنواخت مدنظر قرار می‌گیرد ضمن آنکه آشنایی باغداران با روش‌های پیوند سرشاخه کاری درختان نامرغوب و انتقال و آموزش یافته‌های تحقیقاتی به باغداران نیز لحاظ می‌شود.
 فرا گیران این دوره بیشتر از باغداران علاقه مند شهرستان و از نیروهای لشکری علاقه مند به این رشته بودند.

Print
کلمات کلیدی:
رتبه بندی این مطلب:
بدون رتبه

برای دادن نظر لطفا وارد شوید و یا ثبت نام کنید

x
پرداخت قبوض
دی ان ان